GURMEE.NET

Est. 2009
“Kaloreita ei kannata tuhlata sellaiseen mistä ei tykkää.”
- isoisäni

SUOMEKSI
IN ENGLISH

Viisi herkullista kylmää keittoa kesään

Viisi herkullista kylmää keittoa kesään

Kesä on täydellistä aikaa nauttia raikkaista ja viilentävistä kylmistä keitoista. Ne eivät ainoastaan tarjoa tervetullutta helpotusta kuumiin päiviin, vaan ovat myös täynnä makua ja ravinteita. Ajattelin esitellä tässä artikkelissa viisi herkullista kylmää keittoa blogini kätköistä, jotka sopivat erinomaisesti kesäiseen ruokapöytään. Löydät jokaisen ohjeen alta linkin suoraan ohjeeseen, jotta pääset heti kokeilemaan näitä maukkaita keittoja!

1. Italialaiset tomaatticocktailit

Italialaiset tomaatticocktailit ovat raikas ja maukas vaihtoehto perinteiselle gazpacholle. Tämä keitto on täydellinen alkuruoka tai kevyt lounas kuumana kesäpäivänä. Italialaisten tomaattien, basilikan ja oliiviöljyn yhdistelmä tuo mieleen Välimeren aurinkoisen ilmapiirin.

Tutustu Italialaisten tomaatticocktailien reseptiin


2. Mansikka-tomaatti gazpacho

Mansikka-tomaatti gazpacho on herkullinen ja epätavallinen yhdistelmä makeita mansikoita ja mehukkaita tomaatteja. Tämä keitto on sekä virkistävä että täynnä kesän makuja, ja se sopii erinomaisesti niin alkuruoaksi kuin kevyeksi pääruoaksikin.

Tutustu Mansikka-tomaatti gazpacho -reseptiin


3. Kylmä avokadokeitto tomaattisalsalla

Kylmä avokadokeitto tomaatti-sipulisalsalla on täydellinen yhdistelmä samettista avokadoa ja raikasta salsaa. Tämä keitto on täynnä terveellisiä rasvoja ja vitamiineja, ja sen päälle ripoteltu tomaatti-sipulisalsa antaa keitolle ihanan tekstuurin ja makujen kirjon.

Tutustu Kylmän avokadokeiton reseptiin


4. Raikas herne-kookosmaitokeitto

Kylmä herne-kookosmaitokeitto on eksoottinen ja virkistävä vaihtoehto kesäpäivään. Herneiden makeus ja kookosmaidon kermaisuus yhdistyvät tässä keitossa täydellisesti, ja se on loistava tapa tuoda vaihtelua kesän keittovalikoimaan.

Tutustu raikkaaseen herne-kookosmaitokeiton reseptiin


5. Gazpacho krutongeilla ja pähkinäsekoituksella

Perinteinen gazpacho saa uuden ulottuvuuden, kun se koristellaan rapeilla krutongeilla ja maukkaalla pähkinäsekoituksella. Tämä keitto on klassikko, joka ei petä. Sen monipuoliset maut ja tekstuurit tekevät siitä kesäpöydän kestosuosikin.

Tutustu Gazpacho reseptiin


Nämä viisi kylmää keittoa tuovat kesäpöytään monipuolisia makuelämyksiä ja kaivattua virkistystä kuumiin päiviin. Muista jakaa kokemuksesi ja vinkkisi kommenteissa – nautitaan kesän parhaista mauista yhdessä!


Persikkainen proteiinismoothie

Persikkainen proteiinismoothie

Raikas kesäsalaatti pienellä potkulla

Raikas kesäsalaatti pienellä potkulla